Saarioinen Oy

Vadelmaiset viipalepikkuleivät

Ainekset

  • 200 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 muna
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl perunajauhoja
  • 1 rs Vadelmamarmeladi 230 g

Valmistusohje

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmuna hyvin vatkaten. Lisää lopuksi keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Muotoile taikinasta peukalonpään paksuisia tankoja ja vieritä ne leivinpaperin päälle uunipannulle. Paina pikkusormen reunalla tankojen keskelle vako ja pursota vakoon vadelmamarmeladia.

Paista tankoja n. 10 min. 200° C uunissa ja leikkaa heti uunista ottamisen jälkeen vinottain viipaleiksi. Sirottele pikkuleiville tomusokeria.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit