Kana-pekonipasta modenalaisittain kahdelle 550 g

Kana-pekonipasta modenalaisittain kahdelle 550 g

Tuote on poistunut valikoimasta.

Italia Lautasella Kana-pekonipasta modenalaisittain kahdelle: Täyteläisen kermainen pasta-ateria broilerin fileestä, pekonista ja penne-pastasta. Modenan alueelta inspiroitunut pasta-ateria on maustettu italialaisittain valkosipulilla, mustapippurilla ja valkoviinillä. Italia Lautasella – tuotesarjan tuotteet on kehitetty Sikke Sumarin reseptillä. Voit nauttia herkullisen pastan yhdessä perheen tai ystävän kanssa. Rouhi päälle hieman tuoretta mustapippuria ja tarjoile salaatin kera niin saat maistuvan aterian lounaaksi tai päivälliseksi.

  • L
  • Avainlippu

Kana-pekonipasta 550 g

Aineosat

Pasta (durumvehnä), laktoositon kuohukerma, vesi, uunipaahdettu broilerinfilee 14 % [broilerinfilee (Suomi), jodioitu suola, stabilointiaine (E 451), glukoosisiirappi, sakeuttamisaineet (E 415, E 407), glukoosi. 100 g:aan uunipaahdettua broilerinfileetä on käytetty 121 g lihaa], valkoviini, savupekoni 3 % [porsaankylki (Suomi), stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, savuaromi, säilöntäaine (E 250)], maissitärkkelys, oliiviöljy, liemivalmiste (aromit, auringonkukka- ja rypsiöljy, valkopippuri), sipuli, jodioitu suola, mustapippuri, valkosipuli. Broilerinfilee saattaa sisältää luuta.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 4 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä. Voit myös siirtää pastan pannulle tai kattilaan ja kuumentaa miedolla lämmöllä varovasti sekoittaen.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi