Kolmen pippurin pihvi, naudan sisäfileepihvi 2 kpl 240 g

Kolmen pippurin pihvi, naudan sisäfileepihvi 2 kpl 240 g

Tuote on poistunut valikoimasta.

Määräpainoon leikattuja pippuroituja naudan sisäfileepihvejä.

  • G
  • L
  • Hyvää suomesta

Aineosat

Naudanliha 99 % (Suomi), mustapippuri, unikonsiemen, viherpippuri, rosepippuri, persilja.

Valmistuspaikka

Valkeakoski

Kuumennus-/kypsennysohje

Ota pihvit huoneenlämpöön tunti ennen paistamista. Laita kuumalle paksupohjaiselle paistinpannulle voita ja rypsiöljyä. Laita pihvit pannulle, kun rasva on kauniin ruskeaa. Älä täytä pannua liian täyteen, ettei se jäähdy. Paista pihvit haluttuun kypsyysasteeseen: puolikypsä n. 3 min ja kypsä 4-5 min kummaltakin puolelta. Kun lihasneste pisaroi pintaan, käännä pihvi ja kun sama pisarointi toistuu toiseltakin puolelta, niin pihvi on puolikypsä. Mausta pihvit lopuksi suolalla.

Säilytysohje

+4 °C (max +6 °C)

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi