Tutustu Italia lautasella -tuotteisiin

Kanapata cortonalaisittain 320 g

Italialaisittain yrteillä, valkosipulilla ja valkoviinillä maustetussa tomaattikastikkeessa haudutettua kanapataa. Täyteläisen kastikkeen salaisuus on tattikuutiot ja oliivit. Pata maistuu riisin, yrttiporkkanoiden ja vihreiden papujen kera.

Lihapyörykät ja yrttipasta napolilaisittain 320 g

Lihaisat, napolilaisittain parmesanjuustolla ja rusinoilla maustetut pyörykät suomalaisesta luomunaudanlihasta.  Täyteläinen kirsikkatomaattikastike, yrttiporkkanat ja värikäs yrttipasta.

Laktoositon ja gluteeniton.

Ahvenpyörykät ja pinaattirisotto venetsialaisittain 320 g

Kauniin vaaleat, sitruunankuorella maustetut ahvenpyörykät. Raikas tomaattikastike, valkoviinillä ja parmesaanijuustolla maustettu täyteläinen lehtipinaattirisotto.

Laktoositon ja gluteeniton.

Yrttikana ja kasvispasta milanolaisittain 320 g

Kermaisen täyteläinen ja murea kanakastike suomalaisesta broilerinfileestä, jota maustaa rosmariini, timjami, parmesanjuusto sekä ilmakuivatut tomaatit. Gluteenittoman pastan kera grillattua kesäkurpitsaa ja paprikaa.

Laktoositon ja gluteeniton.

Tomaattinen kalakeitto palermolaisittain 310 g

Tomaattisen raikas keitto suomalaisesta Saaristomeren ahvenesta ja kirjolohesta sekä kasviksista. Keitossa on hautunut italialaiseen tapaan fenkolia, lehtiselleriä ja paprikaa. Rosmariini, timjami, sitruunanmehu sekä valkoviini täydentävät makumuistot Palermosta!

Laktoositon ja gluteeniton.

Kanakeitto firenzeläisittäin 310 g

Italialaisen keittiön runsaan ruokaisa, mausteilla ryyditetty suomalaisesta broilerinlihasta ja leppäsavupekonista haudutettu kanakeitto. Kasvikset, perunat ja cannellinipavut höystävät herkullista keittoa.

Laktoositon ja gluteeniton.