Tutustu Italia lautasella -tuotteisiin

Pinaatti-parmesaanirisotto ravennalaisittain 350 g

Täyteläisen kermainen kasvisrisotto lehtipinaatista ja nokkosista. Herkullinen risotto on maustettu italialaiseen tapaan parmesaanilla, valkoviinillä ja sitruunalla. Kivaa rapsakkuutta tuotteeseen antaa meloninsiemenet ja sen juustoisuutta voi täydentää pakkauksen mukana olevilla juustolastuilla. Risotto sopii myös lisäkkeeksi esimerkiksi paistetun broilerin tai kalan kanssa.

Laktoositon ja gluteeniton.

Kana-kantarellirisotto torinolaisittain 350 g

Pehmeän täyteläinen kantarellirisotto mehevillä broilerinpaloilla on todellinen herkutteluruoka. Risotto on maustettu lehtipersiljalla ja valkoviinillä, jotka täydentävät italialaisia makuja. Risotto viimeistellään pakkauksen mukana olevilla juustolastuilla.

Laktoositon ja gluteeniton.

Lihapyörykät ja yrttipasta napolilaisittain 320 g

Lihaisat, napolilaisittain parmesanjuustolla ja rusinoilla maustetut pyörykät suomalaisesta luomunaudanlihasta.  Täyteläinen kirsikkatomaattikastike, yrttiporkkanat ja värikäs yrttipasta.

Laktoositon ja gluteeniton.

Ahvenpyörykät ja pinaattirisotto venetsialaisittain 320 g

Kauniin vaaleat, sitruunankuorella maustetut ahvenpyörykät. Raikas tomaattikastike, valkoviinillä ja parmesaanijuustolla maustettu täyteläinen lehtipinaattirisotto.

Laktoositon ja gluteeniton.

Yrttikana ja kasvispasta milanolaisittain 320 g

Kermaisen täyteläinen ja murea kanakastike suomalaisesta broilerinfileestä, jota maustaa rosmariini, timjami, parmesanjuusto sekä ilmakuivatut tomaatit. Gluteenittoman pastan kera grillattua kesäkurpitsaa ja paprikaa.

Laktoositon ja gluteeniton.