Hillot

 Laaja valikoima hilloja

Jotain makeaa ja helppoa? Hillot, marmeladit ja hyytelöt taitavat olla etsimäsi vastaus! Saarioisten valikoimaan kuuluvat Dronningholmin sekä Saarioisten oman tuoteperheen hillot ja marmeladit sekä hyytelöt.

Hillot ja marmeladit ovat harvemmin ruokailussamme pääosassa. Pikemminkin niiden tehtävä on usein tukea muita ruokalajeja antamalla makua. Hillojen ja marmeladien tehtävänä on useimmiten kruunata ruoka, oli se sitten lettu tai jokin muu. Esimerkiksi Maksalaatikon ja Lihakaalilaatikon kylkeen halutaan usein seuraksi Puolukkahilloa. Marmeladeja taas käytetään Suomessa paljon juhlapyhien kuten joulun aikaan.

Hillot kruunaavat jälkiruoan – ja joskus myös juustolautasen

Hillot ovat monikäyttöisiä tuotteita, jotka valmistetaan marjoista ja hedelmistä. Koska ne ovat maultaan pääsääntöisesti makeita, niitä hyödynnetään erityisesti jälkiruoissa. Kakut, leivonnaiset, pullat, kääretortut, piiraat, letut ja jäätelöt ovat kaikkien tyypillisimpiä herkkuja, joissa hilloja hyödynnetään.

Toisaalta hillojen makeus tuo oivan vastapainon juustojen suolaisuudelle. Makean ja suolaisen yhdistelmä on pettämätön klassikko, joten juustotarjottimelle kannattaa seuraavan kerran laittaa myös hilloja mukaan. Kokeile juustojen kanssa esimerkiksi Dronningholm Kirsikkahilloa.

Hillot eivät yleensä kestä paistamista. Jos ne kestävät paistamista, niissä on erikseen merkintä purkin kyljessä. Jos siis suunnittelet esimerkiksi leivosten paistamista hillon kera, kannattaa valita Saarioisten paistonkestävät marmeladit. Ne on kuin luotu leivosten kaveriksi!

Totuuden nimissä on sanottava, että yleensä hillot ovat niin herkullisia, että voi syödä myös ihan pelkiltään. Lusikka vain purkkiin! Esimerkiksi Dronningholm Kuningatarhillo on nimensä mukaisesti herkutteluhillo, joka on valmistettu vadelmasta ja mustikasta. Vadelman pehmeä hapokkuus ja mustikan marjaisa makeus kruunaavat herkkuhetkesi. Mikäli teitä on suurempi porukka, voitte pitää myös hillomaistajaiset jälkiruokana tai seuraleikkinä. Useampaa hilloa maistellessa oppii tunnistamaan eri hillojen maut ja löytää varmemmin suosikkinsa.

Dronningholm-hilloissa riittää makuja

Dronningholm-hillot ovat yksi Suomen tunnetuimmista hillobrändeistä eikä suotta. Dronningholm-hillojen salaisuus on niiden laadukkaissa marjoissa ja voimakkaassa makumaailmassa, joka myös uudistuu jatkuvasti. Perinteisten Dronningholm Mansikka-, Vadelma- ja Puolukkahillojen ohella saatavilla on muassa Kirsikkahilloa, Lakkahilloa, Omena-vaniljahilloa ja Mansikka-vaniljahilloa. Näillä hilloilla kruunaat jäätelöannokset, letut ja muut herkutteluhetket.

Dronningholm-hillot valmistetaan vahvalla ammattitaidolla Huittisissa.

Tutustu tarkemmin Dronningholmin hilloihin ja tarinaan!

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi