MARMELADIT levitteeksi ja leivontaan

Englantilaiset rakastavat levittää paahtoleivilleen makeaa marmeladia. Se on suomalaisille tapana hieman vieraampi, mutta kyllä meilläkin osataan. Paahtoleivälle sopivat erityisesti kauniit Aprikoosi- ja Appelsiinimarmeladit.

MARMELADIT kestävät paistamista

Suomessa marmeladia hyödynnetään erityisesti leivonnaisissa, koska osa marmeladeista kestää hyvin paistamista. Paistonkestävyys on yksi marmeladien parhaita puolia – maun ohella. Marmeladimakeiset ovat myös suosittuja.

Saarioisen marmeladivalikoima on laaja. Klassisen Mansikkamarmeladin sekä edellä mainittujen Aprikoosi- ja Appelsiinimarmeladien lisäksi saatavilla on muun muassa Omenamarmeladia ja Vadelmamarmeladia. Ja mitäpä olisivat joulutortut ilman Dronningholm Tähtitorttu Luumumarmeladia? Oletko huomannut, että perinteisen Luumumarmeladin rinnalle on tuotu myös Vähemmän sokeria Luumumarmeladi, jossa on 30 % vähemmän sokeria kuin vastaavissa marmeladeissa. Omena-kanelimarmeladi on melkoinen herkku myös joulupuuron kaverina aattoaamun aamupalalla. Nyt herkuttelemaan!

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi