Kokolihaleikkeleet

Mausta leikkeleet tunnetaan!

Mitä tarjota koululaiselle harrastusten jälkeen välipalana ja mikä maistuisi aamupalalla? Mitkä leikkeleet sopivat naposteluun ja mistä saa parhaat lämpimät voileivät? Saarioisten monipuoliset ja maukkaat leivänpäälliset tunnetaan niiden herkullisesta mausta, joka syntyy huolellisen valmistusprosessin aikana: meillä lihamestarit maistavat ja hyväksyvät kaikki tuotteet, ennen kuin ne viipaloidaan, pakataan ja toimitetaan kauppoihin ympäri Suomen.

Tuoreet paistit ja fileet saavat huolellisen käsittelyn tuloksena hyvän rakenteen, ja ensiluokkaiset mausteet tekevät lihojen herkullisen maun – mitään ylimääräistä ei lisätä. Leikkeleissä käyttämämme suola on jodioitua.

Kokolihaleikkeleet – suomalaisten ikisuosikki

Suomessa syödään paljon leikkeleitä, ja kinkun ohella kalkkuna- ja broilerkokolihaleikkeleet kasvattavat suosiotaan. Aamupalapöytään tai koululaisen välipalaleivälle sopivat klassikot Kultakinkku, Kultakalkkuna ja Kultabroiler maistuvat myös koko perheelle. Kultaleikkeleet ovat tunnettuja tinkimättömästi herkullisesta paahteisesta maustaan.

Saarioisten Pippurikalkkuna ja Pippurikinkku ovat tunnettuja herkkuja jo kohta kahdenkymmenen vuoden ajalta. Pippurisarja on ihastuttanut ja löytänyt paikkansa myös trendikkäiden nuorten aikuisten leivän päältä. Kultasarjan tapaan lihat saavat herkullisen makunsa ensiluokkaisista mausteista. Lihat hunnutetaan jo kypsytysvaiheessa pippurirouheella, ja kun lihamestari on tarkastanut ja hyväksynyt leikkeleiden maun, pääsevät lihatuotteet viipalointiin ja pakkaamisen jälkeen kohti kauppoja ja suomalaisten koteja.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi