Parhaat eväät kesä-Suomen retkiin

Suomi siirtyy kumipyörille, kun kesälomat alkavat. Ihmiset suuntaavat milloin Kainuuseen, milloin Muumimaailmaan, kotimaan matkailu kukoistaa ja se on eri hienoa se! Ja parhaiten matkamuistot jäävät mieleen, kun eväät ovat kohdillaan.

Matkanteon perimmäinen tavoitehan on, perimätietoni mukaan, päästä paikasta a paikkaan b niin tehokkaasti kuin mahdollista. Pysähtymiset tulee ajoittaa ja mitoittaa tarkasti etukäteen, etusijalla on hyväksi havaitut pysähdyspaikat, missä vessat löytyvät heti oven suusta ja kuski saa kahvia jonottamatta. Nykyään voi polttoaineenkin ostaa kännykällä, joten sen maksamiseenkaan ei pala aikaa ja toki kahvitermaritkin on keksitty. Mutta miten selvitä takapenkkiläisten laskevasta verensokerista ja kytevästä nälkäkiukusta? Burgerin saamisessa kestää jopa vartti ja muikutkin menevät kohta nukkumaan!

Siihen on onneksi helppo vastata. Jos ennen vanhaan työviikosta väsyneet äidit näkivät vaivaa eväsleipien valmistamisessa, niin nykyajan äidit voivat turvautua toisten äitien tekemiin Eväisiin: Herkulliseen Eväs-tuotesarjaan! Eväs-ratkaisuilla ostat vähintään sata ja kymmenen kilometriä viitostien huumaa, lataat vain ennen ajoa autojääkaapin täyteen vaihtoehtoja. Kirjolohisalaatti puuhaarukalla kartturille ja takapenkkiläisille helposti syötävät wrapit, niin taas on latu auki. Kuskille toimii yleensä reilu muna-kinkkuruisleipä kostukkeineen.

”Miksi näin hienoa ratkaisua ei ollut jo kultaisella 80-luvulla?” eräs nestori vaimoineen huokaa. Ja matka jatkuu!

Nautinnollista ja stressivapaata kesää kaikille!

Jussi Sivunen
asiakasjohtaja
Saarioinen Oy