Joulun odotusta on jo ilmassa

Asiakkuusjohtaja Hannu Hostion perheessä nautitaan joulun ajasta. Lue Hanskin joulublogi ja virittäydy itsekin joulutunnelmaan.

Joulu on meidän perheellemme yhdessä olon ja hyvän ruoan aikaa. Kiireinen jouluviikko ja varsinkin pari päivää ennen joulua, ovat todella hektisiä. Sinäkin olet jouluna ansainnut rauhoittumisen ajan. Se tarkoittaa jokaisella erilaisia asioita, minulle se on perheen tapaamista ja joulun hengestä nauttimista.

Ensimmäiset jouluruoat maistellaan jo nyt, mutta varsinainen joulupöytä kruunaa koko joulun. Hankin laatikot, kinkun, kalat ja muut herkut ajoissa, näin voin vähentää jonottamista kaupan palveluissa. Joulupöytämme pituus vaihtelee vuosittain, koska lapset ja isovanhemmat eivät aina pääse saman pöydän ääreen. Tähän on jo totuttu ja löydämme vierailuihin ratkaisun joka joulu.

Sinua mietityttää varmasti sähkön korkea hinta, mutta enemmän vuoden kulutukseen vaikuttavat ne muut            364-päivää, kuin joulun aika. Joulukuusen kynttilätkin olivat joskus ihan aitoja, mutta nykyään led-valot valaisevat upeasti. Kun perheen pienimmät nauttivat papereiden rapisemisesta ja joulupukin odotuksesta, niin vanhemmat tunnelmoivat tuolla kevyellä valaistuksella. Lumi antaa myös lisää valoa sekä heijastuspintaa, ja eihän se pukkikaan pääse matkaan ilman lunta.

Joulu on täynnä taikaa ja se näkyy kaupoissa jo nyt. Joulu on myös täynnä nautintoja, ja tuota perinnettä en halua muuttaa, vaikka kaikki asiat muuttuvat jollain tavalla, joulukin…

Toivotaan, että lunta saadaan myös eteläiseen Suomeen.

Hyvää joulua Sinulle ja kaikille rakkaillesi.

Hannu Hostio
asiakkuusjohtaja