Saarioinen Oy

KTM Matti Karppinen on nimitetty Saarioinen Oy:n Vähittäiskauppa-liiketoimintayksikön johtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 9.2.2015.

Vuonna 1958 syntynyt Karppinen on valmistunut Turun Kauppakorkeakoulusta vuonna 1985. Sotilasarvoltaan Karppinen on reservin kapteeni.

Kokenut elintarvikealan johtaja

Matti Karppisella on vankka kokemus elintarvikealan johto- ja luottamustehtävistä. Hän on työskennellyt Apetit-konsernin toimitusjohtajana sekä Atria Oyj:n Ruotsin liiketoimintojen toimitusjohtajana.

Saarioisiin Karppinen palaa vajaan 20 vuoden tauon jälkeen. Hän on työskennellyt aiemmin yrityksen markkinointijohtajana.

Elintarvikealan lisäksi Karppinen on toiminut muun muassa Nokian Renkaat Oyj:ssä.

Vapaa-aika ja perhe

Vapaa-ajallaan Karppinen harrastaa veneilyä, ruuanlaittoa ja monipuolista luonnossa liikkumista. Lisäksi hän matkustelee mielellään.

Karppisen perheeseen kuuluu vaimo, ja heillä on kaksi aikuista lasta.

Haastattelut 9.2.2015 alkaen: Matti Karppinen, puh. 040 844 8692.

Saarioinen on kotimainen perheyritys ja yksi Suomen johtavista ruokataloista. Saarioinen toimii hyvän arjen puolesta tarjoamalla maistuvaa valmisruokaa, lihaa, lihavalmisteita ja säilyketuotteita päivän eri ruokailuhetkiin. Saarioinen on markkinajohtaja useilla toimialueillaan.

Saarioisten liikevaihto vuonna 2013 oli 326,4 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 1 752 henkilöä. Saarioisilla on tehtaita Kangasalla, Valkeakoskella ja Huittisissa sekä pääosin Baltian markkinoille tuotteita tekevä valmisruokatehdas Virossa.

www.saarioinen.fi