Saarioinen Oy

Saarioisen järjestämä kilpailu maailman eeppisimmästä videopostauksesta on ratkennut: unelmien videota lähtee toteuttamaan 20 000 euron tuotantobudjetilla porilainen Joona Kuuskoski.

Kilpailussa osallistujien tuli kertoa ja näyttää itse tekemällään videolla, miten käyttäisi 20 000 euroa yhden ainoan - mutta sisällöltään sitäkin merkittävämmän - videopostauksen tekemiseen.

Osallistumisajan puitteissa sisaltoontarkein.fi-kampanjasivuille ladattiin 57 osallistumisvideota, mistä joukosta palkintoraati valitsi kolme kärkikandidaattia. Tästä kolmikosta voiton nappasi lopulta itselleen Joona Kuuskoski.

– Kun sain tietää voitostani ensimmäisen kerran, niin hiljaiseksihan se veti. Mutta kyllä tämä todella hienolta tuntuu. Nyt on oikeastaan jo odottava fiilis. Mahtava päästä toteuttamaan video, Kuuskoski kertoo.

Videon idea lähtöisin Berliinin-matkalta

Kuuskosken ideoimassa postauksessa kierretään ympäri Suomea ja tehdään pieniä, vähällä rahalla toteutettavia tempauksia. Tempauksilla osoitetaan rakkautta ihmisille, esimerkiksi ostamalla heille jotain pientä. Kuuskosken ideoiman videon sanomana toimii ”rakkaus on rahaa arvokkaampaa” ja sen innoittajana on toiminut Kuuskosken kokemus Berliinissä.

– Kaiken kaikkiaan postaus on monien asioiden summa. Ajatus siihen lähti Berliinin matkasta, jolloin ostimme kavereideni kanssa 20 eurolla jäätelöt jäätelökioskin jonossa olleille. Kun näin jonossa olleiden ihmisten reaktiot, ymmärsin, kuinka pienellä asialla voi olla suuri vaikutus ja kuinka pienellä rahalla voi osoittaa muille rakkautta, Kuuskoski kertoo.

Joona Kuuskosken ideoiman videopostauksen tuotanto käynnistyy tarkemman suunnittelun merkeissä välittömästi ja videon odotetaan valmistuvan lokakuun loppuun mennessä.

Raadin tekemien arvioiden ohella yleisöllä oli mahdollisuus äänestää kampanjasivustolle ladatuista videoista suosikkiaan. Sivustolle ladattujen videoiden perusteella unelmien postausten sisältöjä syntyisi niin lyhytelokuvan tekemisestä ja extreme-urheilusuorituksista kuin maailmanmatkailusta ja ihmisen sisäisestä kauneudesta. Eniten yleisöääniä keräsi ”Sisältö on tärkein, rajoitteet ovat vain omassa päässä!” -niminen video, jonka tekijät tullaan myös palkitsemaan.

Lisätietoja:Katriina Virtanen, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Saarioinen Oy, puh. (03) 244 7347, 040 724 3570

Voittajavideo

Saarioinen on kotimainen perheyritys ja yksi Suomen johtavista ruokataloista. Saarioinen toimii hyvän arjen puolesta tarjoamalla maistuvaa ruokaa, lihaa, lihavalmisteita ja säilyviä tuotteita päivän eri ruokailuhetkiin. Saarioinen on markkinajohtaja useilla toimialueillaan.

Saarioisten liikevaihto vuonna 2014 oli 282,3 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 1340 henkilöä. Saarioisilla on tehtaita Kangasalla, Valkeakoskella ja Huittisissa sekä pääosin Baltian markkinoille tuotteita tekevä valmisruokatehdas Virossa

www.saarioinen.fi