Saarioinen Oy

Saarioinen tuo tammikuun lopussa markkinoille uudentyyppisen välipalan: Vispiksen. Raikkaan marjaisia Vispiksiä tulee tammikuussa kauppoihin kaksi makua, Vadelma ja Puolukka.

Vispis on vaahdotettu välipala, jonka aidot raaka-aineet sekä ihanan pehmeästi lohkeava rakenne käyvät niin aikuisille kuin lapsillekin. Tuotteissa on runsaasti aitoa marjaa ja lisäksi viljaa. Vadelmaisen Vispiksen valmistuksessa käytetään mannasuurimoita ja puolukkaisessa Vispiksessä täysjyväruisjauhoa, joten se on hyvä kuidun lähde.

Kuohkeutta ja pyöreyttä makuun antaa laktoositon kuohukerma. Molemmat tuotteet ovat laktoosittomia.

Pakkauskoko on sopiva kerta-annokseksi, siinä on 130 grammaa hyvää makua. Vispikset ovat heti syötäviä, tuotteen voi syödä sellaisenaan suoraan pakkauksesta ilman maitolisää. Pakkauksessa on mukana myös lusikka.

Kuluttajatesteissä Vispikset koettiin kiinnostavaksi ja terveelliseksi välipalavaihtoehdoksi. Kummankin maku ja rakenne saivat kiitosta, ja niitä oltiin kiinnostuneita ostamaan.

Herkulliset Vispikset löytyvät kaupan valmisruokahyllystä.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Anu Lehtinen, Saarioinen Oy, Gsm 050 529 8569, E-mail anu.lehtinen@saarioinen.fi

Saarioinen on kotimainen perheyritys ja yksi Suomen johtavista ruokataloista. Saarioinen toimii hyvän arjen puolesta tarjoamalla maistuvaa valmisruokaa, lihaa, lihavalmisteita ja säilyketuotteita päivän eri ruokailuhetkiin. Saarioinen on markkinajohtaja useilla toimialueillaan.

Saarioisten liikevaihto vuonna 2013 oli 326,4 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli keskimäärin 1 752 henkilöä. Saarioisilla on tehtaita Kangasalla, Valkeakoskella ja Huittisissa sekä pääosin Baltian markkinoille tuotteita tekevä valmisruokatehdas Virossa.

www.saarioinen.fi