Saarioinen Oy

Marjaisaa makeutta tai hedelmäistä raikkautta välipaloihin, jälkiruokiin tai leivontaan saat helposti hilloilla, marmeladeilla ja täytteillä. Saarioisten kattava valikoima soveltuu niin arkisiin välipaloihin kuin sesongin herkkuihin.

Uuden, hellävaraisen valmistusmenetelmän ansiosta hillomme maistuvat entistäkin herkullisemmalta.

Helmikuun herkuttelu: laskiainen, Runebergin päivä ja ystävänpäivä

Vadelmatäyte on perinteinen runebergintortun koristaja. Paistonkestävänä täytteenä se soveltuu mainiosti leivontaan ja mm. pikkuleipien ja kakkujen täytteeksi. Myös Saarioisten mustikka- ja omenatäyte sekä aprikoosimarmeladi ovat paistonkestäviä.

Pääsiäinen ja kevään juhlat

Keltaiset marmeladit, aprikoosi- ja appelsiinimarmeladit, sopivat pääsiäisen ja koko kevään herkkuihin. Appelsiinimarmeladi on klassinen levite esimerkiksi aamiaispöytään. Kokeile myös raikkaan pirteää karviaismarjahilloa kevään ja kesän alkupalapöydässä tai juustopöydässä.

Kesän maut

Mansikka- ja vadelmahillot kuuluvat kesän herkkuihin. Voit yhdistellä niitä myös tuoreiden marjojen kanssa. Mansikka- ja vadelmahillo sopivat myös arkisiin aamu-, väli- ja iltapalahetkiin.

Syksyn sato

Kruunaa liha-, pata-, kaali- ja riistaruokasi syksyn sesonkimarjoilla. Puolukkahillo on klassikko, ja raikkaan aromikkaan lisän ruoalle saat mustaherukkahillosta tai -hyytelöstä.

Joulun juhlat

Jouluna leivotaan paistonkestävillä marmeladeilla ja täytteillä. Vaihtelua joululeivontaan saat esimerkiksi maustamalla paistonkestävää omenatäytettä kanelilla tai muilla jouluisilla mausteilla.

Saarioisten hillot, marmeladit ja täytteet suurkeittiöille ovat 6 kg:n pakkauksissa. Lisää makuvaihtoehtoja, pienempiä pakkauskokoja ja mm. lasipakkauksia esillelaittoon löydät Saarioisten ja Dronningholmin vähittäiskauppavalikoimasta, jonka uutuutena ovat nyt vähemmän sokeria ja enemmän marjaa sisältävät hillot.