Saarioinen Oy

Tuotevalikoimamme täydentyy Mausteisella Porkkana-kurpitsasosekeitolla, maukkaalla Kanapizzalla ja mehevillä Perinteisillä kaalikääryleillä. Tuotekehittäjämme kertovat tuotteista lisää.

Mausteinen porkkana-kurpitsasosekeitto

Lähdin kehittämään Mausteista Porkkana-kurpitsasosekeittoa tiedostettuun kuluttajatarpeeseen. Tavoitteena oli luoda vegaaninen sosekeitto, jossa olisi herkullinen – lähes koukuttava maku.

Testasin esikehitysvaiheessa erilaisia kasviperäisiä maidon kaltaisia juomia kuten riisi-, soija tai kauramaitoa. Kookosmaidon valinta oli loppujen lopuksi helppo, sillä makumaailma rakentui sen ympärille luontevasti.

Kurpitsa valikoitui porkkanan kaveriksi kauniin värinsä sekä trendikkyytensä vuoksi. Lisäksi toivoin keittoon samettista rakennetta mikä onnistui kurpitsan lisäyksen myötä. Keitossa on hieman chiliä tuomaan lämpöä, mutta keitto ei ole tulinen.

Toivottavasti uutuuskeitto lämmittää Sinunkin talvipäiviäsi!

Elina Yli-Hemminki
tuotekehittäjä

Perinteinen kaalikääryle

Kaalikääryleet ovat kuuluneet Saarioisten tuotevalikoimaan alusta lähtien. Perinteisellä reseptillä tehtyä kaalikäärylettä ei ole kuitenkaan löytänyt kauppojen hyllystä, lähinnä vain niiden irtomyynti-tiskeiltä ja suurkeittiöiden tarjonnasta. Mutta nyt tämä klassikkotuote, Perinteinen kaalikääryle, tuodaan pienemmässä pakkauksessa myös vähittäiskaupan valikoimaan. Resepti on siis vanha tuttu, uutta on pienempi pakkaus.

Minna Viitanen
tuotekehittäjä

Kanapizza

Kanapizzan kehitys alkoi, kun huomasimme, että klassikkopizzojen sarjasta puuttuu suosiotaan kasvattava ja monelle sopiva broilerinlihaa sisältävä pizzamaku. Ensin testasimme kanan lisäksi erilaisia kasviksia, kuten ananasta, kesäkurpitsaa ja tomaattia. Parhaat arviot testiryhmältä sai pizza, joka ei sisältänyt mitään muita täytteitä kuin broilerinlihaa. Viesti oli näin selkeä ja yksinkertainen, pizzan päälle haluttiin kanaa mahdollisimman erottuvina komponentteina. Markkinoille tulevassa uutuuspizzassa toiveet on toteutettu, ja pizzan päällä on broilerin fileetä selkeinä palasina. Pizzan herkullisen maun viimeistelee maukas juusto.

Janna Oksanen
tuotekehittäjä