Ahvenpyörykät ja pinaattirisotto venetsialaisittain 320 g

3854 Ahvenpyörykät ja pinaattirisotto venetsialaisittain 320 g

Italia Lautasella. Monta herkullista annosta, monta tarinaa Italiasta kokki ja ravintoloitsija Sikke Sumarin resepteillä. Pyörittelimme italialaisittain maustetut, kauniin vaaleat ahvenpyörykät ja yhdistimme ne raikkaaseen tomaattikastikkeeseen ja valkoviinillä ja parmesanjuustolla maustettuun täysjyväriisistä tehtyyn pinaattirisottoon. Buon appetito! Saarioinen on Suomen luotetuin valmisruokamerkki.

  • G
  • L
  • PP
  • RP
  • Luotetuin

Aineosat

Pinaattirisotto 140 g: riisi, vesi, pinaatti 16 %, laktoositon kerma, parmesanjuusto, valkoviini, maissitärkkelys, sipuli, oliiviöljy, jodioitu suola, timjami, mustapippuri. Ahvenpyörykät 90 g: ahvenfilee 67 %, laktoositon kerma, gluteeniton korppujauho [riisijauho, maissitärkkelys, tapiokatärkkelys, peruna (jauho, hiutale, kuitu), rapsiöljy, sokeri, luumu, melassi, suola, siirappi, hiiva, psyllium, glukoosisiirappi, seesaminsiemen, omenakuitu, karamellisiirappi, bambukuitu], parmesanjuusto, sitruunankuori, kananmuna, kasviöljy (rypsi, rapsi), kalaliemijauhe (kala, maltodekstriini, aromi, selleri, purjo, porkkanauute, mausteet), valkosipuli, jodioitu suola, mausteet (mm. chili). Kastike 90 g: säilötty tomaatti (tomaatti, vesi, suola), vesi, fenkoli, tomaatti, maissitärkkelys, oliiviöljy, hunaja, valkosipuli, persilja, oregano, jodioitu suola, mustapippuri.

Valmistuspaikka

Kangasala

Kuumennus-/kypsennysohje

Tee kalvoon reikiä. Kuumenna mikroaaltouunissa (800 W) n. 3 min. Poista kalvo varovasti repäisemällä.

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi