4408 Broilerin paistiliha kypsä (Suomi) 2 kg
Sous vide -kypsennettyä, mureaa ja mehukasta, miedosti suolalla maustettua broilerin kypsää paistisuikaletta. Suikalekoko noin 10x10x35 mm.
- G
- KM
- L
- M
- PP
- RP
-
-
| Per 100 g | |
|---|---|
| Energia (kJ) | 580 kJ |
| Energia (kcal) | 140 kcal |
| Rasva | 7,5 g |
| - tyydyttyneet rasvahapot | 1,8 g |
| - kertatyydyttymättömät rasvahapot | 2,4 g |
| - monityydyttymättömät rasvahapot | 1,6 g |
| Kolesteroli | 52 mg |
| Hiilihydraatit | 0,7 g |
| - sokerit | 0 g |
| Ravintokuitu | 0 g |
| Proteiini | 17 g |
| Suola (2,5x Natrium) | 0,67 g |
| Natrium | 0,27 g |
| Kalium | 180 mg |
| Kalsium | 13 mg |
| Magnesium | 14 mg |
| Fosfori | 120 mg |
| Rauta | 0,7 mg |
| Sinkki | 0,9 mg |
| A-vitamiini RE | 41 µg |
| Tiamiini (B1) | 0,07 mg |
| Riboflaviini (B2) | 0,14 mg |
| Niasiini NE | 10 mg |
| Foolihappo | 9 µg |
| Pyridoksiini (B6) | 0,30 mg |
| C-vitamiini | 0 mg |
| D-vitamiini | 0,6 µg |
| Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Broilerinliha 94 % (Suomi), vesi, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, sakeuttamisaine (E 415). Broilerinliha saattaa sisältää luuta.
Runsasproteiininen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tuotteen voi lämmittää pakkauksessaan ennen ruokaan lisäämistä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla 100 °C:ssa n. 20 min. Näin suikaleet irtoavat paremmin toisistaan ja sekoittuvat helpommin ruokaan.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
4408
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000044085
Myyntierän EAN-koodi
6412000044085
Laatikon EAN-koodi
6412001044084
Tukkukoodi
K 21419970
Paino
2 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 6
Pakkaus
Muovinen vakuumipussi
Pakkauksen kierrätys
Vie pakkaus muovinkeräykseen.