4640 Broilerin paistipala kypsä (Suomi) 2 kg
Sous vide -kypsennettyä, mureaa ja mehukasta, miedosti suolalla maustettua broilerin kypsiä reiluja paistipaloja.
- G
- KM
- L
- M
- PP
- RP
-
-
| Per 100 g | |
|---|---|
| Energia (kJ) | 619 kJ |
| Energia (kcal) | 148 kcal |
| Rasva | 8,9 g |
| - tyydyttyneet rasvahapot | 1,9 g |
| - kertatyydyttymättömät rasvahapot | 3,6 g |
| - monityydyttymättömät rasvahapot | 1,9 g |
| Kolesteroli | 51 mg |
| Hiilihydraatit | 0,5 g |
| - sokerit | 0 g |
| Ravintokuitu | 0 g |
| Proteiini | 17 g |
| Suola (2,5x Natrium) | 0,62 g |
| Natrium | 0,25 g |
| Kalium | 170 mg |
| Kalsium | 13 mg |
| Magnesium | 14 mg |
| Fosfori | 120 mg |
| Rauta | 0,6 mg |
| Sinkki | 0,9 mg |
| A-vitamiini RE | 40 µg |
| Tiamiini (B1) | 0,07 mg |
| Riboflaviini (B2) | 0,14 mg |
| Niasiini NE | 10 mg |
| Foolihappo | 9 µg |
| Pyridoksiini (B6) | 0,29 mg |
| C-vitamiini | 0 mg |
| D-vitamiini | 0,6 µg |
| Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Broilerinliha 90 % (Suomi), vesi, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, sakeuttamisaine (E 415). Broilerinliha saattaa sisältää luuta.
Runsasproteiininen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tuotteen voi lämmittää pakkauksessaan ennen ruokaan lisäämistä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla 100 °C:ssa n. 20 min. Näin palat irtoavat paremmin toisistaan ja sekoittuvat helpommin ruokaan.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
4640
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000046409
Myyntierän EAN-koodi
6412000046409
Laatikon EAN-koodi
6412001046408
Tukkukoodi
K 21297622, M 4640
Paino
2 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 6
Pakkaus
Muovinen vakuumipussi
Pakkauksen kierrätys
Vie pakkaus muovinkeräykseen.