Japanilainen Misosalaatti 2,0 kg

4526 Japanilainen Misosalaatti 2,0 kg

Pilkoimme ja suikaloimme kaalin, porkkanan ja kevätsipulin. Lisäsimme joukkoon adzukipapuja ja herkullisen miso-majoneesin. Miso on fermentoiduista soijapavuista valmistettu japanilaisen ruokakulttuurin perusraaka-aine ja se tuo ruokaan ihanaa täyteläisyyttä.

  • G
  • L
  • LO
  • M

Maustettu kaaliraastesalaatti

Aineosat

Marinoitu kaali (kaali, vesi, sokeri, etikka, jodioitu suola), misomajoneesi [rapsiöljy, soijapaputahna (soijapapu, vesi, riisi, suola, alkoholi), vesi, kananmunankeltuainen, etikka, siirappi, sokeri, valkosipuli, seesamiöljy, soijakastike (vesi, soijapapu, suola, etikka), riisiviinietikka (sokeri, etikka, riisiviinietikka, vesi, suola), jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, valkopippuri, säilöntäaine (E 202), sakeuttamisaine (E 415)], porkkana, adzukipapu, kevätsipuli. Kasviksia 60 % salaatista.

Valmistuspaikka

Huittinen

Säilytysohje

Alle +6 °C.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi