

4526 Japanilainen Misosalaatti 2,0 kg
Pilkoimme ja suikaloimme kaalin, porkkanan ja kevätsipulin. Lisäsimme joukkoon adzukipapuja ja herkullisen miso-majoneesin. Miso on fermentoiduista soijapavuista valmistettu japanilaisen ruokakulttuurin perusraaka-aine ja se tuo ruokaan ihanaa täyteläisyyttä.
- G
- L
- LO
- M
Per 100 g | |
---|---|
Energia (kJ) | 933 kJ |
Energia (kcal) | 223 kcal |
Rasva | 18 g |
- tyydyttyneet rasvahapot | 1,3 g |
- kertatyydyttymättömät rasvahapot | 10 g |
- monityydyttymättömät rasvahapot | 5,9 g |
Kolesteroli | 21 mg |
Hiilihydraatit | 13 g |
- sokerit | 9,1 g |
Ravintokuitu | 1,8 g |
Proteiini | 1,9 g |
Suola (2,5x Natrium) | 0,97 g |
Natrium | 0,39 g |
Kalium | 180 mg |
Kalsium | 21 mg |
Magnesium | 7 mg |
Fosfori | 28 mg |
Rauta | 0,3 mg |
Sinkki | 0,2 mg |
A-vitamiini RE | 94 µg |
Tiamiini (B1) | 0,04 mg |
Riboflaviini (B2) | 0,03 mg |
Niasiini NE | 0,4 mg |
Foolihappo | 12 µg |
Pyridoksiini (B6) | 0,08 mg |
C-vitamiini | 14 mg |
D-vitamiini | 0,1 µg |
Laktoosi | 0 g |
Maustettu kaaliraastesalaatti
Aineosat
Marinoitu kaali (kaali, vesi, sokeri, etikka, jodioitu suola), misomajoneesi [rapsiöljy, soijapaputahna (soijapapu, vesi, riisi, suola, alkoholi), vesi, kananmunankeltuainen, etikka, siirappi, sokeri, valkosipuli, seesamiöljy, soijakastike (vesi, soijapapu, suola, etikka), riisiviinietikka (sokeri, etikka, riisiviinietikka, vesi, suola), jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, valkopippuri, säilöntäaine (E 202), sakeuttamisaine (E 415)], porkkana, adzukipapu, kevätsipuli. Kasviksia 60 % salaatista.
Valmistuspaikka
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
4526
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000045266
Myyntierän EAN-koodi
6412000045266
Laatikon EAN-koodi
6412001045265
Tukkukoodi
M 40541
Paino
2,0 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 4
Pakkaus
Muovikulho
Pakkauksen kierrätys
Irrota pakkauksen muoviosat toisistaan ja vie muovinkeräykseen.