4331 Kalkkunan fileesuikale kypsä 2 kg
Sous vide -kypsennettyä, mureaa ja mehukasta, miedosti suolalla maustettua kalkkunan kypsää fileesuikaletta. Suikalekoko noin 10x10x35 mm.
- G
- KM
- L
- M
- PP
- RP
-
| Per 100 g | |
|---|---|
| Energia (kJ) | 480 kJ |
| Energia (kcal) | 110 kcal |
| Rasva | 2,0 g |
| - tyydyttyneet rasvahapot | 0,5 g |
| - kertatyydyttymättömät rasvahapot | 1,0 g |
| - monityydyttymättömät rasvahapot | 0,5 g |
| Kolesteroli | 50 mg |
| Hiilihydraatit | 0,6 g |
| - sokerit | 0,2 g |
| Ravintokuitu | 0 g |
| Proteiini | 23 g |
| Suola (2,5x Natrium) | 0,77 g |
| Natrium | 0,31 g |
| Kalium | 200 mg |
| Kalsium | 9 mg |
| Magnesium | 15 mg |
| Fosfori | 140 mg |
| Rauta | 0,7 mg |
| Sinkki | 2,4 mg |
| A-vitamiini RE | 14 µg |
| Tiamiini (B1) | 0,13 mg |
| Riboflaviini (B2) | 0,16 mg |
| Niasiini NE | 7,1 mg |
| Foolihappo | 14 µg |
| Pyridoksiini (B6) | 0,42 mg |
| C-vitamiini | 0 mg |
| D-vitamiini | 0,6 µg |
| Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Kalkkunanfilee 94 % (EU), vesi, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, sakeuttamisaine (E 415). Kalkkunanfilee saattaa sisältää luuta.
Runsasproteiininen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Tuotteen voi lämmittää pakkauksessaan ennen ruokaan lisäämistä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla 100 °C:ssa n. 20 min. Näin suikaleet irtoavat paremmin toisistaan ja sekoittuvat helpommin ruokaan.
Säilytysohje
Alle +6 °C.
Tuotenumero
4331
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000043316
Myyntierän EAN-koodi
6412000043316
Laatikon EAN-koodi
6412001043315
Tukkukoodi
K 20023331, M 18305, VA 703074
Paino
2 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 6
Pakkaus
Muovinen vakuumipussi
Pakkauksen kierrätys
Vie pakkaus muovinkeräykseen.