4722 Sveitsinleike 160 g gluteeniton esikypsennetty pakaste 4,0 kg
Perinteinen ja mehevä, kinkulla ja juustolla täytetty porsaan ulkofileistä muotoiltu paneroitu gluteeniton leike.
- G
- KM
- L
- PP
- RP
-
| Per 100 g | |
|---|---|
| Energia (kJ) | 757 kJ |
| Energia (kcal) | 181 kcal |
| Rasva | 8,4 g |
| - tyydyttyneet rasvahapot | 2,5 g |
| - kertatyydyttymättömät rasvahapot | 3,2 g |
| - monityydyttymättömät rasvahapot | 1,3 g |
| Kolesteroli | 35 mg |
| Hiilihydraatit | 9,7 g |
| - sokerit | 0,1 g |
| Ravintokuitu | 0,1 g |
| Proteiini | 16 g |
| Suola (2,5x Natrium) | 1,1 g |
| Natrium | 0,42 g |
| Kalium | 190 mg |
| Kalsium | 58 mg |
| Magnesium | 14 mg |
| Fosfori | 110 mg |
| Rauta | 29,8 mg |
| Sinkki | 1,6 mg |
| A-vitamiini RE | 20 µg |
| Tiamiini (B1) | 0,63 mg |
| Riboflaviini (B2) | 0,13 mg |
| Niasiini NE | 4,9 mg |
| Foolihappo | 2 µg |
| Pyridoksiini (B6) | 0,22 mg |
| C-vitamiini | 0 mg |
| D-vitamiini | 0,3 µg |
| Laktoosi | 0 g |
Porsas-juusto-kinkkuleike
Aineosat
Porsaan ulkofilee 61 % (Suomi), vesi, gluteeniton korppujauho (peruna, riisijauho, suola, glukoosi), juusto 6 %, kinkkuleike 6 % [sianliha (kinkku, Suomi), vesi, suola, glukoosi, stabilointiaineet (E 450, E 451), säilöntäaine (E 250)], kasviöljy (rypsi, rapsi), gluteeniton leivitysjauho (muunnetut maissitärkkelykset, jodioitu suola, rypsiöljy), mausteet (mm. sinapinsiemen, mustapippuri, korianteri, paprika, inkivääri, chili), jodioitu suola, sitruunatäysmehutiiviste, riisijauho. Lihapitoisuus 66 %.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Jäisenä pellille levitettynä. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C n. 20 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 75 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4722
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000047222
Myyntierän EAN-koodi
6412000047222
Tukkukoodi
K 22063231, M 1007877
Paino
4,0 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie kartonki kartonginkeräykseen ja muovi muovinkeräykseen.