Kiusaukset

Kiusaukset ovat hyvä esimerkki ruoasta, jota kovin moni ei ehdi tehdä alusta loppuun itse kiireisenä arki-iltana. Saarioisten kiusauksissa et joudu odottamaan pitkää hautumista uunissa, sillä olemme tehneet sen puolestasi etukäteen. Odottelun sijasta voi siirtyä suoraan vaiheeseen, jossa ruoka katetaan pöytään ja nautitaan yhdessä.

Kaikki Saarioisen kiusaukset ovat herkullisia ja nopeita valmistaa oman keittiön uunissa tai vaikkapa työpaikan taukohuoneen mikrossa. Näistä ruoista saatkin siis niin terveellisen, maittavan ja täyttävän työpaikkalounaan tai illallisen kotona nautittavaksi. Kaikki kiusaukset on valmistettu Suomessa, Kangasalla.

Kokeile  Lounasgeneraattoriamme, joka tarjoaa myös kiusauksista sinulle sopivan vaihtoehdon lounasruoista.

Vastustamaton kinkkukiusaus

Kaikkia kiusauksia ei tarvitse vastustaa! Kiusaukset ovat perinteisiä ja terveellisiä ruokia, joissa yhdistyvät helppous ja hyvä maku. Esimerkiksi Kinkkukiusaus on suomalaisten lempiruokaa, eikä suotta. Miedon pehmeä maku pääsee oikeuksiinsa höyryävän lämpimänä ruisleivän ja kylmän maitolasillisen kera. Saarioisten Kinkkukiusaus on valmistettu mehevästä kinkusta ja perunasta, jotka on upotettu ihanan kermaiseen kastikkeeseen. 

Klassinen ja maukas kiusaus sopii niin kiireiseen arkipäivään kuin pidemmälle sunnuntai-illallisellekin. Voit valmistaa kiusaukset joko mikrossa tai uunissa. Jos kaipaat lautasellesi vielä jotain lisää, suosittelemme lämpimästi lisukesalaattiemme hyödyntämistä. Esimerkiksi erilaiset raastesalaatit kuten Raikas kasvissalaatti 250 grammaa ovat herkullisia täydentäjiä lautaselle. Samalla huolehdit päivittäisestä kasvisannoksestasi.

Lohikiusaus tuo kalaa pöytään

Peruna on pääruoka-aineena myös monessa muussa kiusauksessamme; esimerkiksi Kirjolohikiusauksessa on suikaloitua perunaa. Se on myös gluteeniton ja vähälaktoosinen vaihtoehto hyödynnettäväksi nopeatempoiseen arkeen.

Kirjolohikiusaus on maustettu tillillä ja valkopippurilla, mikä kuljettaa ajatukset ihanasti merelle. Tämä lohikiusaus onkin mitä näppärin tapa lisätä viikoittaiseen ruokavalioon kalaa – tiesithän, että kalaa tulisi syödä vähintään 2–3 kertaa viikossa?

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi