Saarioinen Oy

Tuotteet

Kiusaukset

Kiusaukset ovat hyvä esimerkki ruoasta, jota kovin moni ei ehdi tehdä alusta loppuun itse kiireisenä arki-iltana. Saarioisten kiusauksissa et joudu odottamaan pitkää hautumista uunissa, sillä olemme tehneet sen puolestasi etukäteen. Odottelun sijasta voi siirtyä suoraan vaiheeseen, jossa ruoka katetaan pöytään ja nautitaan yhdessä.

Kaikki Saarioisen kiusaukset ovat herkullisia ja nopeita valmistaa oman keittiön uunissa tai vaikkapa työpaikan taukohuoneen mikrossa. Näistä ruoista saatkin siis niin terveellisen, maittavan ja täyttävän työpaikkalounaan tai illallisen kotona nautittavaksi. Kaikki kiusaukset on valmistettu Suomessa, Kangasalla.

Kokeile  Lounasgeneraattoriamme, joka tarjoaa myös kiusauksista sinulle sopivan vaihtoehdon lounasruoista.

Kiusauksissamme löytyy myös valinnanvaraa eri makuihin. Jos haluat tuttuun Jauhelihakiusaukseen lisää potkua, kokeile Cheddar-Jauhelihakiusausta. Siinä suikaloitu herkullinen peruna kohtaa naudanlihan, makean maissin ja Koskenlaskija Ruoka Cheddarin! Koko ruoka kruunataan vielä maissilastuilla ja taco-mausteella. Tämä juustoinen herkku ei jätä kylmäksi ketään.

Vastustamaton kinkkukiusaus

Kaikkia kiusauksia ei tarvitse vastustaa! Kiusaukset ovat perinteisiä ja terveellisiä ruokia, joissa yhdistyvät helppous ja hyvä maku. Esimerkiksi Kinkkukiusaus on yksi suomalaisten suosikkiruokia, eikä suotta. Se on maultaan miedon pehmeä ja pääsee oikeuksiinsa höyryävän lämpimänä ruisleivän ja kylmän maitolasillisen kera. Saarioisten Kinkkukiusaus on valmistettu mehevästä kinkusta ja perunasta, jotka on upotettu ihanan kermaiseen kastikkeeseen.

Klassinen ja maukas kiusaus sopii niin kiireiseen arkipäivään kuin pidemmälle sunnuntai-illallisellekin. Voit valmistaa kinkkukiusauksen joko mikrossa tai uunissa. Jos kaipaat lautasellesi vielä jotain lisää, suosittelemme lämpimästi lisukesalaattiemme hyödyntämistä. Esimerkiksi erilaiset raastesalaatit kuten Raikas kasvissalaatti 250 grammaa ovat herkullisia täydentäjiä lautaselle. Samalla huolehdit päivittäisestä kasvisannoksestasi.

Lohikiusaus tuo kalaa pöytään

Peruna on pääruoka-aineena myös monessa muussa kiusauksessamme; sekä Kirjolohikiusauksessa että Kebabkiusauksessa on suikaloitua perunaa. Molemmat ovat myös gluteenittomia ja vähälaktoosisia vaihtoehtoja hyödynnettäväksi nopeatempoiseen arkeen.

Kirjolohikiusaus on maustettu tillillä ja valkopippurilla, mikä kuljettaa ajatukset ihanasti merelle. Tämä lohikiusaus onkin mitä näppärin tapa lisätä viikoittaiseen ruokavalioon kalaa – tiesithän, että kalaa tulisi syödä vähintään 2–3 kertaa viikossa?

Kebabkiusauksen mausteet ovat taas muun muassa paprika, mustapippuri, chili, korianteri sekä valkosipuli. Mausteseos antaa potkua, mutta ei peitä alleen hyvää naudanlihan makua. 

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi