Grillitassut ja juustotasku

Saarioisten erilaiset tassut ja juustotasku ovat herkullisia jauhelihapuolivalmisteita. Grillitassut ja Juustotasku ovat suomalaisten klassikkosuosikkeja, sillä ne on helppo valmistaa ja makunautinto on aina taattu. Ne kypsyvät mainiosti uunissa ja paistinpannulla valmistettuina. 

Yhdestä rasiasta riittää hyvin perheen tai pienen ystäväporukan tarpeisiin. Suuremman piirin kokoontuessa on parempi ostaa useampi pakkaus ja mielellään tietysti vähän erilaisia makuja, jotta kaikki saavat suosikkinsa!

Grillitassut maistuvat mahtavalta

Grillitassut ovat oikeutetusti tassutelleet suomalaisten sydämiin. Ne ovat helppoja valmistaa ja maistuvat koko perheelle ympäri vuoden.

Kesällä makuvaihtoehtoja riittää. Esimerkiksi voidaan nostaa vaikkapa kaksi suomalaisten suosikkia: Pekoni ja juusto. Pekonigrillitassu on sian- ja naudanlihasta valmistettu tassu, jossa on mukana maistuvaa savupekonia. Mausteitakaan ei ole unohdettu, vaan herkullisen lopputuloksen takaavat muun muassa mustapippuri, inkivääri ja paprika. Juustogrillitassu on hyvänkokoinen paketti perheelle kesäateriaksi. Ne on valmistettu sian- ja naudanlihasta sekä suussa sulavasta juustosta.

Kesän suosittu kausituote ja klassikko Juustotasku kätkee sisäänsä maukkaan yllätyksen, herkullisen juustotäytteen. Itse tasku on valmistettu sian- ja naudanlihasta ja mausteet ovat mietoja, jotta juuston ja lihan maut pääsevät oikeuksiinsa. 

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi