Grillitassut ja grillitaskut

Saarioisten erilaiset tassut ja taskut ovat herkullisia lihavalmisteita. Grillitassut ja grillitaskut ovat suomalaisten suosikkeja, sillä ne on helppo valmistaa ja makunautinto on aina taattu.

Yhdestä rasiasta riittää hyvin perheen tai pienen ystäväporukan tarpeisiin. Suuremman piirin kokoontuessa on parempi ostaa useampi pakkaus ja mielellään tietysti vähän erilaisia makuja, jotta kaikki saavat suosikkinsa!

Grillitassut maistuvat mahtavalta

Grillitassut ovat oikeutetusti tassutelleet suomalaiset sydämiin. Monien mielestä ne kuuluvat kesään siinä missä aurinko ja uimaretketkin. Ne on helppoja valmistaa ja maistuvat koko perheelle.

Myös makuvaihtoehtoja riittää, ja ne myös elävät jatkuvasti kuluttajien mieltymysten mukaisesti. Esimerkiksi voidaan nostaa vaikkapa kaksi suomalaisten suosikkia: Pekoni ja juusto. Pekonigrillitassu on sian- ja naudanlihasta valmistettu tassu, jossa on mukana maistuvaa savupekonia. Mausteitakaan ei ole unohdettu, vaan herkullisen lopputuloksen takaavat muun muassa mustapippuri, inkivääri ja paprika.

Juustogrillitassu on taas hyvänkokoinen paketti perheelle kesäateriaksi. Ne on valmistettu sian- ja naudanlihasta sekä suussa sulavasta juustosta.

Grillitassujen oheen laskettu kylmä juoma ja raikas valmissalaatti tekevät ateriasta kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevan ja ruokaympyrän suositusten mukaisen.

Vaikka tassuja ja taskuja suositaan usein kesäisin grilleissä, ne kypsyvät mainiosti myös uunissa ja paistinpannulla valmistettuina. Miten siis olisi pieni pala kesää tassun muodossa keskellä talvea? Se voisi olla ihana perjantaiyllätys koko perheelle!

Grillitaskut kätkevät sisäänsä maukkaan yllätyksen

Nimestäkin voi päätellä, että lihataskuihin on taiteltu sisään herkullinen täyte. Täyte voi olla melkein mitä vain, mutta esimerkiksi Saarioisten Juustotaskussa tuo herkkutäyte on juustoa. Itse tasku on valmistettu sian- ja naudanlihasta ja mausteet ovat mietoja, jotta juuston ja lihan maut pääsevät oikeuksiinsa. Ei olekaan mahtipontista kuvailla Juustotaskuja suomalaisen perheen klassikkoruoaksi.

Vaikka taskuista puhutaankin usein grillitaskuina, ei grilli ole suinkaan välttämätön. Voit valmistaa esimerkiksi Juustotaskut niin grillissä kuin uunissa tai paistinpannullakin. Itse asiassa monet ovat sitä mieltä, että paistinpannulla kypsentämällä saa kaikista maukkaimman lopputuloksen. Testaa itse ja valitse oma suosikkikypsennystapasi!

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi