Saarioinen Oy

Tuotteet

Kebakot

Suositut kebakot arkiruoaksi tai kutsujen noutopöytään

Kebakot ovat jauhelihavartaita, jotka yleensä tarjoillaan varrastikun päässä. Kebakko on makumaailmaltaan lähellä lihapyörykkää, käytännössä molempien pääraaka-aine on jauheliha. Nimi edustaa fuusiokeittiötä; turkkilainen kebab yhdistettynä suomalaiseen makumaailmaan ja ”kepakon” muotoon.

Saarioisten Kebakot ovat miedosti maustettuja ja sopivat myös lapsille. Kebakot ovat suosittuja, koska ne ovat kätevää ja maukasta syötävää. Ne on myös helppo ottaa mukaan ja syödä vaikka välipalana, kiitos vartaan.

Koska Kebakot ovat kypsiä jauhelihavartaita, lyhyt valmistusaika riittää. Voit valmistaa Kebakot mikrossa, paistinpannulla tai uunissa.  Saarioisilla Kebakkoja on myynnissä kahden eri koon pakkauksissa: Kebakko 200 g ja Kebakko 440 g vähän suurempaan nälkään. Molemmat on valmistettu sian- ja naudanlihasta ja maustettu kevyesti muun muassa valkosipulilla, paprikalla ja chilillä.

Kebakot sopivat hyvin arkiruoaksi, mutta myös aikuisten kutsujen tai lastensynttäreiden noutopöytään. Hauskan muodon ansiosta kebakoista voi rakennella hienoja esillepanoja. Kokeile vaikkapa helposti syntyvää Kebakkolankkua kolmella dipilla.

Saarioisten kebakot valmistetaan sinun ruokapöytääsi Kangasalalla.

Kasvissyöjän omat kebakot

Kebakot ovat nousseet suomalaisten suosioon, ja kasvisversiota edustavat Maissikebakot jatkavat samoilla jalanjäljillä. Ne on valmistettu 82-prosenttisesti makeasta maissista ja maustettu voilla ja pikantilla chipotle-chilillä. Maussa on mukana annos paahtoisuutta. Lakto-ovo-kasvisruokavalion lisäksi Maissikebakot sopivat laktoosittomaan ja gluteenittomaan dieettiin.

Maissikebakot toimivat arkiruokana, nopeana eväänä tai vaikka kutsujen noutopöydässä kuten lihaversiotkin. Maissikebakot sopivat hyvin perunasalaatin kanssa tai Kesän grillisalaatin kanssa. Niitä voi myös tarjoilla perinteisen perunamuusin kera tai ihan vain sellaisenaan välipalana.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi