Kebakot

Suositut kebakot arkiruoaksi tai kutsujen noutopöytään

Kebakot ovat jauhelihavartaita, jotka yleensä tarjoillaan varrastikun päässä. Kebakko on makumaailmaltaan lähellä lihapyörykkää, käytännössä molempien pääraaka-aine on jauheliha. Nimi edustaa fuusiokeittiötä; turkkilainen kebab yhdistettynä suomalaiseen makumaailmaan ja ”kepakon” muotoon.

Saarioisten Kebakot ovat miedosti maustettuja ja sopivat myös lapsille. Kebakot ovat suosittuja, koska ne ovat kätevää ja maukasta syötävää. Ne on myös helppo ottaa mukaan ja syödä vaikka välipalana, kiitos vartaan.

Koska Kebakot ovat kypsiä jauhelihavartaita, lyhyt valmistusaika riittää. Voit valmistaa Kebakot mikrossa, paistinpannulla tai uunissa.  Saarioisilla Kebakkoja on myynnissä eri kokoisissa pakkauksissa: Kebakko 200 g ja Kebakko 400 g. Ne on valmistettu sian- ja naudanlihasta ja maustettu kevyesti muun muassa valkosipulilla, paprikalla ja chilillä. 

Kebakot sopivat hyvin arkiruoaksi, mutta myös aikuisten kutsujen tai lastensynttäreiden noutopöytään. Hauskan muodon ansiosta kebakoista voi rakennella hienoja esillepanoja. Kokeile vaikkapa helposti syntyvää Kebakkolankkua kahdella dipilla.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi