Saarioinen Oy

Suomen ostetuimmasta valmisruoasta on nyt saatavilla kauan kaivattu uusi versio: laktoositon maksalaatikko rusinoilla.

Suomen ostetuimmasta valmisruoasta on nyt saatavilla kauan kaivattu uusi versio: kuluttajien pyynnöstä Saarioisten maksalaatikon laktoositonta versiota saa myös rusinallisena. Rusinoilla vai ilman -ikuisuuskysymys puolestaan ratkeaa toukokuussa alkavan suuren rusinavaalin myötä.

– Rusinoilla vai ilman -kysymys jakaa ihmisiä samaan tapaan kuin manteli- ja hillotäytteiset pullat laskiaisena. Molemmilla koulukunnilla on vankka näkemys asiasta ja aihe herättää tunteita. Olemme saaneet vuosien varrella valtavasti kyselyjä siitä, miksi laktoositonta maksalaatikkoa ei saa rusinoilla. Voimme vihdoin kertoa, että nyt saa, markkinointi- ja viestintäjohtaja Katriina Virtanen Saarioisilta kertoo.

Klassikkoruokien valikoiman puuttuva palanen saapui markkinoille huhtikuun loppupuolella: 400 gramman annos on perinteinen, riisipuuroon ilman maitoa valmistettu maksalaatikko, joka sisältää rusinoita.

– Keskimäärin 21 kappaletta, Virtanen täsmentää.

– Rusinoiden määrä on asia, jota kysytään meiltä toistuvasti. Monessa tapauksessa aihe on noussut esiin lounaskeskusteluissa ja joskus siitä on kiistelyn tuoksinassa lyöty vetoakin, hän nauraa.

Rusinavaali starttaa 19. toukokuuta

Myös rusinoilla vai ilman -ikuisuuskysymykseen saadaan vastaus piakkoin, sillä toukokuun 19. päivä Saarioisten Facebook-sivulla alkaa suuri rusinavaalikampanja. Rusinavaalissa kaksi puoluetta – maksalaatikkoa rusinallisena ja maksalaatikkoa rusinattomana suosivat – kerää kahden viikon ajan kannattajien ääniä. Kampanja huipentuu supervaalipäivään, jonka jälkeen selviää, kumpi puolue onnistui keräämään taakseen suuremman äänestäjäjoukon.

Ensi vuonna 60 vuotta täyttävä Saarioisen maksalaatikko on todellinen kansansuosikki, jolla on vuodesta toiseen vakaa kannatus: sitä matkaa suomalaiskoteihin vuosittain noin yhdeksän miljoonaa rasiaa. Tutustu klassikkotuotteeseen täältä.

Lisätietoja:
Katriina Virtanen, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Saarioinen Oy, puh. 040 724 3570

Kotimainen perheyritys Saarioinen on helpottanut suomalaisten arkea ja luonut merkittäviä makumuistoja jo 60 vuoden ajan. Tänä päivänä olemme yksi Suomen johtavista ruokataloista 282,3 miljoonan euron liikevaihdolla (2014).

Kangasalan Sahalahdella sijaitsevan Saarioisten kartanon ympärille on kasvanut moderni ruokatalo. Kangasalan lisäksi hyvää ruokaa valmistuu Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1340 saarioislaisen voimin. Yhdessä valmistamme puhtaista raaka-aineista suomalaisten lempiruokia – sekä klassikoita että tulevia uusia suosikkeja. www.saarioinen.fi