Saarioinen Oy

Välipalat kasvattavat suosiotaan, jo noin 60 % suomalaisista nauttii välipaloja kodin ulkopuolella vähintään kerran viikossa. Käyttötilanteet vaihtelevat, mutta tärkein syy välipalojen nauttimiselle on tarve saada energiaa helposti ja nopeasti. Saarioisten uutuudet Eväs Tuorepuurot ja Eväs Mini Bowlit sopivat moneen tilanteeseen ja tuovat ravitsevaa energiaa herkullisessa ja helposti nautittavassa muodossa.

Välipaloilla on tärkeä rooli päivän rytmittämisessä. Energiaa tuova välipala auttaa jaksamaan aterioiden välillä koulussa, töissä ja harrastuksissa. Kiireessä kaupungilla tai matkalla nautitulla välipalalla saatetaan korvata myös aterioita. Terveelliset, energiaa tuovat välipalat kasvattavat suosiotaan.

Trendikkäät Eväs Tuorepuurot maistuvat liikkeessä

”Välipalakokoinen lusikoitava tuorepuuro on helppo syödä liikkeessä tai harrastusten yhteydessä. Saarioisten uutuus, Eväs Tuorepuuro on terveellinen ja maistuva välipala”, kertoo tuoteryhmäjohtaja Marja Joutsen Saarioisilta.

Eväs Tuorepuuro sisältää runsaasti marjaa ja hedelmää, sekä lempeää täysjyväkauraa, pellavansiemeniä ja turkkilaista jogurttia. Sokeria on käytetty maltilla, mausta tinkimättä. Makuja on kaksi, omena-kaneli sekä vadelma-mustikka. Tuorepuurot ovat gluteenittomia ja laktoosittomia ja niillä on Sydänmerkki.

Eväs Mini Bowlit tuovat proteiinipitoisen salaatin uudella tavalla välipalaksi

”Eväs Mini Bowlit ovat trendikästä ja kaunista kulhoruokaa. Mini Bowlit tuovat vaihtelua välipalasyömisen tarpeeseen ja ne sopivat myös lounaaksi, sillä ne sisältävät runsaasti herkullista proteiini- ja kuitupitoista syötävää”, Marja Joutsen kuvaa.

Mini Bowl Kana ja Mini Bowl Mozzarella sisältävät runsaasti erilaisia värikkäitä ja herkullisia kasviksia kanan tai mozzarellan sekä kananmunan lisäksi. Mini Bowlit ovat gluteenittomia ja proteiinipitoisia ja ne on helppo nauttia vaikkapa matkalla harrastuksiin.

Saarioisten Eväs-sarjan uutuudet tulevat markkinoille 27.8.2018.

Missä välipaloja yleisimmin nautitaan

  • Koulussa tai töissä
  • Harrastuksissa
  • Kaupungilla tai julkisissa liikennevälineissä
  • Autossa
  • Kotona

Viisi toivetta hyvälle välipalalle

  • Maistuu hyvältä
  • Kulkee helposti mukana
  • Helppo nauttia
  • Antaa energiaa
  • Terveellinen

Lisätiedot:
Marja Joutsen, tuoteryhmäjohtaja, puh. 050 539 7127, marja.joutsen@saarioinen.fi

Kuva- ja materiaalipyynnöt:
Anu Lehtinen, viestintäpäällikkö, puh. 050 529 8569, anu.lehtinen@saarioinen.fi

Lähteet:
Heti syötävät. Saarioisten kvalitatiivinen kyselytutkimus. Syksy 2017.
Suuri välipalatutkimus - mukaan otettavat välipalat kuluttajan arjessa. Foodwest 2015.

Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo yli 60 vuoden ajan. Saarioinen on suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo n. 260 miljoonan euron liikevaihdolla. Olemme kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Tämän lisäksi Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1 300 saarioislaisen voimin. Saarioinen vaalii perinteitä ja kehittää samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957. www.saarioinen.fi