4652 Broilerin kypsät siivet n. 20-40 g pakaste (Suomi) 4,5 kg
Paahtaen kypsennettyjä, suolalla maustettuja mehukkaita rapeakuorisia broilerin siipiä. Irtopakastettu. 100 g:aan tuotetta on käytetty 130 g siipiä.
- G
- KM
- L
- M
- PP
- RP
-
| Per 100 g | |
|---|---|
| Energia (kJ) | 1162 kJ |
| Energia (kcal) | 278 kcal |
| Rasva | 20 g |
| - tyydyttyneet rasvahapot | 5,2 g |
| - kertatyydyttymättömät rasvahapot | 1,1 g |
| - monityydyttymättömät rasvahapot | 0,5 g |
| Kolesteroli | 77 mg |
| Hiilihydraatit | 0 g |
| - sokerit | 0 g |
| Ravintokuitu | 0 g |
| Proteiini | 25 g |
| Suola (2,5x Natrium) | 0,59 g |
| Natrium | 0,24 g |
| Kalium | 160 mg |
| Kalsium | 13 mg |
| Magnesium | 12 mg |
| Fosfori | 110 mg |
| Rauta | 0,6 mg |
| Sinkki | 0,8 mg |
| A-vitamiini RE | 37 µg |
| Tiamiini (B1) | 0,05 mg |
| Riboflaviini (B2) | 0,12 mg |
| Niasiini NE | 7,0 mg |
| Foolihappo | 5 µg |
| Pyridoksiini (B6) | 0,37 mg |
| C-vitamiini | 0 mg |
| D-vitamiini | 0 µg |
| Laktoosi | 0 g |
Aineosat
Broilerin siipi (Suomi), stabilointiaineet (E 450, E 451), jodioitu suola, kasviöljy (rypsi, rapsi). 100 g:aan tuotetta on käytetty 130 g siipiä.
Runsasproteiininen.
Valmistuspaikka
Kuumennus-/kypsennysohje
Jäisenä. Öljykeitin 180 °C n. 5 min. Yhdistelmäuuni/kiertoilma 200 °C n. 15 min. Arvot ovat uunikohtaisia. Sisälämpötilan tulee nousta vähintään 70 °C:een.
Säilytysohje
Alle -18 °C. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Tuotenumero
4652
Kuluttajapakkauksen EAN-koodi
6412000046522
Myyntierän EAN-koodi
6412000046522
Tukkukoodi
K 20065361, M 101649, VA 66233
Paino
4,5 kg
Myyntierä / Täysi laatikko
1 / 1
Pakkaus
Aaltopahvilaatikko, muovikääre
Pakkauksen kierrätys
Vie muovi muovinkeräykseen ja kartonki kartonginkeräykseen.