Ruokatalo Saarioinen uudistaa liiketoimintarakennettaan vuoden 2026 alusta. Tässä yhteydessä myös Food Service lähtee omalle seikkailulle itsenäisenä yhtiönä. Olemme jo parin vuoden ajan tehneet rohkeita muutoksia ja rakentaneet kasvua askel kerrallaan. Yhtiöittäminen antaa meille nyt vapauden kokeilla, kasvaa ja löytää uusia tapoja tehdä asioita – yhdessä teidän kanssanne.
Mitä luvassa vuonna 2026?
Tulevana vuonna aiomme panostaa erityisesti rentoon ruokailuun ja hyvinvointiin.
Rento ruokailu palkitsee maullaan ja tuo hyvää mieltä – helposti ja nopeasti, vaikka tekijöistä olisi pulaa. Olemme saaneet kumppaniksi mm. Poppamiehen, jonka asema aitojen makujen tuottajana on kiistaton. Tuoreiden chilikastikkeiden rinnalla on paljon muitakin aitoja makuja, joista salaattien, broilertuotteiden ja muiden komponenttien kanssa syntyvät niin arjen, juhlan kuin kesäravintolankin annokset.
Hyvinvointi on meille luonnollinen teema. Sydäntuotteet, monipuoliset salaatit, uudet puurot, sydänmerkilliset kastikkeet ja kalatuotteet tukevat ravitsemussuosituksia ja yksilöllisiä hyvinvointitavoitteita. Rentous ja hyvinvointi, käsi kädessä turvaavat lempiruuan kaikille.
Katse eteenpäin
Myssyjemme alla poreilee jatkuvasti uusia ideoita ja kaupallisesti kiinnostavia ratkaisuja.
Näitä kaikkia haluamme kehittää yhdessä teidän kanssanne.
Saarioinen Food Service on itsenäinen toimija, jolla on oma ääni, utelias mieli ja rohkeutta valita tiensä. Tavoitteemme on selkeä: olla Suomen arvostetuin ja pidetyin ammattikeittiökumppani ja lounaiden supersankari.
Palvelemme teitä herkullisilla ideoilla, resepteillä ja ruoan ratkaisuilla. Ajantasaiset tuoteideat ja ruokaratkaisumme löydät verkkosivuiltamme. Ja muistathan – olemme aina apunasi, ota yhteyttä!
Pekka Markkula
Liiketoimintajohtaja