Laatikkoruoat koko perheelle

Saarioinen on valmistanut laatikot suomalaisten koteihin jo vuodesta 1957. Samana vuonna syntyi ikiklassikko, maksalaatikko.

Jo tuolloin suuri osa tarvittavista raaka-aineista saatiin omilta viljelmiltä, ja sama pellolta pöytään -periaate pätee tänäkin päivänä. On siis helppo todeta, että mausta Saarioisten laatikot tunnetaan!

Laatikot arkeen ja jouluun

Saarioisten laatikkoruokien kotoisa maku perustuu siihen, että ne valmistetaan kuten kotiruoka – hieman isommissa kattiloissa vain. Laatikot maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin, ja laajan valikoiman ansiosta laatikkoruokiin tuskin kyllästyy koskaan. Meillä on tarjolla paljon erilaisia makuvaihtoehtoja, joista syntyy arki-illan ateria tai maistuva lisuke viikonlopun lounaalle.

Esimerkiksi todella suosittu Lihamakaronilaatikkomme ei sisällä ensimmäistäkään E-koodia, eikä siihen lisätä säilöntäaineita. Nopea jäähdytys ja koko valmistusprosessin tarkoin varjeltu puhtaus saavat aikaan sen, että Saarioisten laatikkoruoat säilyvät pidempään kuin kotona valmistetut versiot.

Joka kodin joulukiirettä helpottamaan, Saarioinen valmistaa huippusuositut Joululaatikot vuodesta toiseen.

Nämä laatikot ovat saaneet Klassikko-merkin

Klassikko-merkinnän ovat saaneet koko kansan suosikit ja tutut laatikot: Lihamakaronilaatikko, Lihakaalilaatikko, Lihaperunasoselaatikko sekä Maksalaatikko, jota saa rusinoilla ja ilman, laktoosittomana sekä perinteisenä versiona.

Valmiit laatikot ovat helppoa lempiruokaa koko perheelle, ja lasten suussa maistuvat kestosuosikit Lihamakaronilaatikko ja Lihaperunasoselaatikko. Ne ovat erinomaisia myös itse tehtyinä, mutta kiireisen työpäivän jälkeen on ihana toisinaan hengähtää valmiin ruuan äärellä. Laatikkoruoat nimittäin valmistuvat uunissa kuin itsestään: vielä kiireisempänä hetkenä mikrossa tai paistinpannulla pyöräyttäen.

Laatikot sopivat lautasmallin täydentämiseen

Monipuolinen valikoima tarjoaa vaihtoehtoja laidasta laitaan. Ateria on helppo koostaa lautasmallin mukaisesti, kun puolet annoksesta on laatikkoa ja puolet kasviksia lasillisen maitoa ja kuitupitoisen leivän kera. Lisää vielä lautaselle vaikka raikas vihersalaatti tai koulusta tuttu porkkanaraaste appelsiinilla, niin saat lapsille ravitsevan ja tasapainoisen aterian, jolla jaksaa leikkiä, tehdä läksyt ja harrastaa.

Perinteisen suosikkiruoan, lihamakaronilaatikon, rinnalle on kehitetty myös uusia versioita kuten Broilermakaronilaatikko ja vegaaneille sopiva herkullinen Vegemakaronilaatikko.

Peruna on laatikkoruoissa tuttu ja perinteinen raaka-aine. Erilaiset kiusaukset ja perunaviipalelaatikot sopivat esimerkiksi talviulkoilupäivän lämmikkeeksi. Aikuisten makuun tarjolla on esimerkiksi Silakkalaatikko, lapsille Lihaperunalaatikko.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi