Saarioinen yrityksenä

Saarioinen on Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957.

Meille Saarioisilla ruoka ja sen tekeminen on parasta ikinä. Teemme ruokaa koko Suomelle ja uskomme, että paras lopputulos syntyy tiiviissä yhteistyössä kuluttajien ja asiakkaiden kanssa. Saarioisten historia osoittaa kuinka omistautumalla ruoanlaitolle voi tulla siinä parhaaksi.

Toimintamme käynnistyi 1950-luvun puolivälissä Saarioisten kartanossa, Kangasalan Sahalahdella, jolloin lähdimme valmistamaan valmiiksi pakattua arkiruokaa töistä kotiin palaaville suomalaisille. Toimme tähän ratkaisun, jota kutsutaan tänään valmisruoaksi. Monet Saarioisten ensimmäisistä tuotteista, kuten makaronilaatikko, maksalaatikko ja vispipuuro, olivat suomalaisten lempiruokaa jo tuolloin.

Tänään Saarioinen on perheyritys, Suomen johtava valmisruokatalo ja kuluttajien ykkösmerkki noin 260 miljoonan euron liikevaihdolla. Teemme ruokaa Sahalahdella, Valkeakoskella, Huittisissa ja Viron Raplassa noin 1 200 saarioislaisen voimin. 

Saarioinen tekee päivän ruoan, jotta sinä voit keskittyä toteuttamaan omaa kutsumustasi ja tekemään sitä, missä olet hyvä.