Saarioinen yrityksenä

Saarioinen on Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957.

Meille Saarioisilla ruoka ja sen tekeminen on parasta ikinä. Toimintamme käynnistyi 1950-luvun puolivälissä Sahalahden kartanossa, Kangasalla, jolloin lähdimme valmistamaan valmiiksi pakattua arkiruokaa töistä kotiin palaaville suomalaisille. Toimme tähän ratkaisun, jota kutsutaan tänään valmisruoaksi. Monet Saarioisten ensimmäisistä tuotteista, kuten makaronilaatikko, maksalaatikko ja vispipuuro, olivat suomalaisten lempiruokaa jo tuolloin.

Tänään Saarioinen on perheyritys, Suomen johtava valmisruokatalo ja kuluttajien ykkösmerkki noin 250 miljoonan euron liikevaihdolla. Teemme ruokaa Sahalahdella, Valkeakoskella, Huittisissa ja Viron Raplassa noin 1 200 saarioislaisen voimin.