SALAATTIKASTIKKEITA KÄYTETÄÄN NIMENSÄ MUKAAN SALAATEISSA

Kastikkeet kruunaavat salaatin. Herkullinen maku on tärkein valmiiden salaattikastikkeiden valintakriteeri, joten hyvä aiempi kokemus vaikuttaa vahvasti valinnassa. Lisäksi on tärkeää, että ostettavan salaattikastikkeen maku sopii useisiin salaattityyppeihin.

SAARIOISTEN VALIKOIMASTA LÖYTYVÄT TUTUT JA LUOTETTAVAT LEMPIKASTIKKEET

Suomalaisten suosikki on sinappinen salaattikastike. Saarioisten valikoimasta löytyvät sekä Kevyt sinappisalaattikastike ja Sinappisalaattikastike. Molemmat sinappikastikkeet ovat Sydänmerkki-tuotteita ja sopivat myös vegaaneille.

Kartanon salaattikastike on myös klassikkokastike, se on täyteläinen, reilusti yrtein maustettu ja aidosta tomaatista värinsä saanut salaattikastike. Se on maustanut salaattimme jo vuodesta 1990! Kartanon salaattikastikkeesta löytyy myös kevyt versio ja tuotteista löytyy Sydänmerkki. Lisäksi ne sopivat vegaaneille. Nimensä tuote on saanut Saarioisten Sahalahdella sijaitsevasta kartanosta. Perinteisten kastikemakujen valikoimamme on: Kevyt sinappisalaattikastike, Sinappisalaattikastike, Kevyt kartanon salaattikastike, Kartanon salaattikastike, Makea salaattikastike ja Perinteinen ranskalainen salaattikastike.

MONIPUOLINEN VALIKOIMA AJANOHTAISIA SUOSIKKIMAKUJA

Perinteisten makujen lisäksi salaattikastikkeista löytyy monipuolinen valikoima ajankohtaisia suosikkimakuja. Suosituin kastike näistä on Caesar salaattikastike, parmesanjuuston ja anjoviksen makuinen kastike sopii erinomaisesti maustamaan nimensä mukaan kaikki Caesar-salaatit, valmistat salaattisi sitten kanasta, kalasta tai vaikka äyriäisistä.

Makuvalikoimamme: Caesar-salaattikastike, Valkosipulisalaattikastike, Sweet chili -kastike, Tomaatti-chilisalaattikastike, Coleslaw-salaattikastike, Balsamiviinietikkakastike, Thousand island -salaattikastike, Sitrussalaattikastike, Mangosalaattikastike.

SALAATINKASTIKE VALMISTETAAN PEHMEISTÄ RASVOISTA

Käytämme kaikissa salaatinkastikkeissamme rapsiöljyä. Salaatinkastikkeista saat helposti riittävän määrän pehmeitä rasvoja päivän ruokavalioon.

Saarioisten salaatinkastikkeet ovat kehitetty, testattu ja valmistettu Saarioisten Huittisten tehtaalla, Satakunnan sydänmailla. Tuotteissa on avainlippu, merkkinä suomalaisesta työstä. 

Kesä on salaattikastikkeiden sesonkiaikaa. Tänä kesänä uutuusmakuna ovat raikkaat ja helmeilevät Sitrus- ja Mango salaattikastike. Molemmat tuotteet ovat raikkaan kesän värisiä, niissä on Sydänmerkki ja ne sopivat vegaaneille. Nämä raikkaat ja helmeilevät salaattikastikkeet ovat ravistettavia.

Kesän aikana osallistu kilpailuun sivustollamme, voit voittaa kori kaupalla ruokaa.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi