Saarioinen Oy

Tuotteet

Raikkaat raasteet ja annosta täydentävät lisukesalaatit

Salaateilla tasapainotetaan annosruokia ja tuodaan lisää väriä sekä makua pöytään.

Salaatteja eri tarkoituksiin

Ruokaisten salaattien lisäksi Saarioisilta löytyy laajavalikoima maukkaita lisukesalaatteja sekä raikkaita raastesalaatteja. Nämä salaatit täydentävät ateriaa kasvattamalla vihannesten ja juuresten määrää lautasmallissa. Myös salaateissa on sesonkeja, ja tietyt lisukkeet sopivat tiiviisti juhlapyhien tarjottaviin.

Keveät raastesalaatit kuten Raastettu vihannessalaatti, Kurkkuraastesalaatti ja Suvisalaatti sopivat kokonaisen aterian kylkeen tai grilliruokien kaveriksi keventämään kokonaisuutta. Samaan tarkoitukseen sopii myös hieman enemmän mausteita sisältävä Raikas kasvissalaatti. Raastesalaattien kastikkeet ovat öljy- tai viinietikkapohjaisia, joten ne sopivat myös laktoositonta ruokavaliota noudattavalle.

Valmissalaatti toimii myös juhlapöydän värikkäänä lisänä, tai vaihtoehtoisesti voit koota koko juhlapöydän erilaisista salaateista ja tarjota niiden kanssa esimerkiksi valmiiksi siivutettua hyvää leipää. Salaatit ja valmissalaatti toimivat myös alkuruokana monelle pääruualle.

Majoneesipohjaiset runsaat salaatit

Perunasalaatti on perinteinen uuden vuoden, vapun ja juhannuksen lisukesalaatti. Saarioisten valikoimasta löytyvät perinteinen Perunasalaatti 250 g ja Maalaisperunasalaatti 300 g

Italiansalaatti on myös majoneesipohjainen maukas salaatti, joka yhdistetään jouluun ja juhlaan. Salaatin tekeminen itse on aikaa vievää, joten se kannattaa hankkia kätevästi valmiina jolloin saman ajan voi joulun alla käyttää juhlavalmisteluihin. Valitse tarvitsemasi koko Italiansalaatti 250 g tai 450 g vaihtoehdoista.

Myös majoneesipohjainen Punajuurisalaatti tunnetaan ruokapöytien klassikkona. Kokeile myös hienorakenteisempaa smetanalla maustettua Hieno Punajuurisalaattia tai pikanttia Punajuuri-piparjuurisalaattia.

Kaalipohjaiset Coleslaw-salaatit sopivat täydellisesti grilliruoan lisukkeiksi tai kokonaisen aterian kylkeen. Niistä saat myös hyviä täytteitä kolmioleipiin. Coleslaw-salaattia löytyy perinteisessä muodossa Coleslaw-salaatti 250 g

Joulupöydän salaatit ja lisukkeet

Joulupöytään kuuluuvat kinkun ja joululaatikoiden lisäksi monet klassiset salaatit. Näistä tunnetuin lienee Rosolli, joka sopii myös vegaanille. Alkuperäinen rosolli sisälsi silliä, mutta nykyään rosolli tunnetaan enemmänkin kasvispohjaisena. Saarioisten valikoimista löytyy myös perinteinen joulun Sillisalaatti, joka on valmistettu sokerisuolatusta sillifileestä, punajuuresta, porkkanasta kurkusta ja sipulista.

Majoneesikastikkeella maustettu Herkkusienisalaatti sekä hienorakenteinen Metsäsienisalaatti sopivat joulupöytään, mutta myös moneen muuhun juhlaan ja miksei arkeenkin. Kokeile Herkkusienisalaattia ohukaisten ja blinien täytteenä.

Kokeile lounasgeneraattoria

Kokeile lounasgeneraattoria

Löydä lounaasi